Spelregels

De escape room is geschikt voor personen vanaf 12 jaar. In overleg zijn jongere deelnemers toegestaan, mits zij met begeleiding spelen van een volwassene.

Zorg er voor dat jullie op tijd aanwezig zijn bij de escape room. Indien jullie te laat zijn zal dit worden ingehouden op de speeltijd, met het oog op groepen die na jullie spelen.

Escape room The Diamond is geschikt voor 2 tot 6 personen. Escape room The Picollo 4 tot 7 spelers per keer. Hierop zijn helaas geen uitzonderingen mogelijk met het oog op de puzzels en de ruimtes. Wel is het mogelijk beide rooms tegelijkertijd te spelen waardoor er tot maximaal 13 personen tegelijkertijd gespeeld kan worden.

Het is niet toegestaan de escape room te betreden onder invloed van drank en/of drugs. Onze medewerkers hebben bij twijfel recht om u de toegang tot  de escape room te ontzeggen zonder restitutie.

In de rooms zijn camera’s aanwezig voor jullie veiligheid en om indien nodig een beetje te kunnen helpen. Instructies die jullie krijgen van ons personeel dienen opgevolgd te worden.

Het is niet nodig en daarmee niet toegestaan om brute kracht te gebruiken tijdens het spel om iets te forceren. Alles wat kan of moet bewegen is zo gemaakt dat hier vrijwel geen kracht voor nodig is. Eventuele toegebrachte schade zullen wij verhalen op de veroorzakers.

Deelname aan de escape room is geheel op eigen risico.

Telefoons en/of opnameapparatuur zoals fototoestellen en camera’s zijn niet toegestaan in de escape rooms. Jullie kunnen deze opbergen in één van de door ons ter beschikking gestelde kluisjes. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de persoonlijke eigendommen.

De escape rooms zijn helaas niet geschikt voor mindervaliden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Er is voldoende parkeergelegenheid.