The Piccolo

Wie zit er achter de afpersing? 

De directeur van het Van der Valk hotel in Wolvega wordt geteisterd door klachten van verontruste gasten. Er belanden filmpjes en verhalen op straat van zaken die niets vermoedende gasten uitvoeren in en rondom het hotel. Mensen beweren te worden lastig gevallen en zeggen afgeperst te worden door een duister individu die zich tot op heden altijd schuil heeft weten te houden.

Er zijn sporen die in de richting van de piccolo van het hotel wijzen. Een rare maar op het oog ongevaarlijke snuiter, die zich zo nu en dan eigenaardig gedraagt. De directeur heeft hem al een tijdje op de korrel, maar kan zijn vermoedens niet staven met bewijs.

Ten einde raad schakelt hij een team van onverschrokken detectives in. Doorgewinterde speurneuzen die dit varkentje wel even zullen wassen. Hun taak? Bewijslast verzamelen tegen de piccolo.

De beste plek om bewijs te verzamelen lijkt de werkkamer van de piccolo. Om hier binnen te komen zal het team vindingrijk moeten zijn en stalen zenuwen moeten hebben. Voorzichtigheid is geboden..

Ontsnappingspercentage0%

Moeilijkheid

4 – 7 spelers

€ 115,-

Bekijk de Trailer

o

Escapen & Eten

Breid je Escape Experience uit met voorafgaand of aansluitend een diner in het Van der Valk hotel Wolvega-Heerenveen. Eén gang (geserveerd met friet en sla) voor 17,50 p.p. Drie of vier gangen Escapemenu voor 32,50 p.p.

Lees meer
o

Arrangementen

Combineer je Escape Experience met een leuk dagje uit in de omgeving of één van onze andere Escape Rooms.Deze arrangementen zijn mogelijk van 4 t/m 80 personen.

Lees meer

Reserveren

Je reservering is pas definitief als je de bevestigingsmail hebt ontvangen. Deze ontvang je direct na je reservering. Heb je helemaal geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.