The Diamond

De grootste kraak in de geschiedenis

Een groep brutale rovers heeft hun zinnen gezet op de grootste buit van de regio: het fortuin van de familie Van der Valk. Men zegt dat ergens in het hotel, in een zwaar beveiligde en niet te kraken kluis een diamant ligt van onschatbare waarde. Dit gerucht doet menig crimineel hart sneller kloppen en vandaag is het zover. Jullie gaan proberen de diamant uit deze kluis te ontvreemden.

Om deze klus te klaren moet je van goeden huize komen. Kruimeldieven, zakkenrollers en ander gepeupel kunnen thuis blijven. Dit is de champions league voor rovers, dit is het échte werk.

Ontsnappingspercentage0%

Moeilijkheid

2 – 6 spelers

€ 115,-

Bekijk de Trailer

o

Escapen & Eten

Lekker een hapje eten voor of na het spelen van de escape room? Zoals bekend kun je heerlijk eten bij Van der Valk hotel Wolvega-Heerenveen.

Vanaf € 17,50 per persoon in het gezellige restaurant.

Lees meer
o

Arrangementen

Combineer het spelen van een escape room met een leuk dagje uit in de omgeving of één van onze andere escape rooms. Deze arrangementen zijn mogelijk van 4 t/m 80 personen.

Lees meer

Reserveren

Je reservering is pas definitief als je de bevestigingsmail hebt ontvangen. Deze ontvang je direct na je reservering. Heb je helemaal geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.