Aanvraag Arrangement

Maak van je escaperoom uitje een leuke halve of dag activiteit

  Dit hebben we voor jullie samengesteld! Wil je wat anders of heb je vragen laat het ons weten!

  Vriendinnen Arrangement

  Een consumptie naar keuze in de Birdy’s Bar van Hotel Wolvega met na afloop een uitgebreide high tea.
  High Tea €22,50 per persoon – Escaperoom €115,- (per room)

  Mannen Arrangement

  Jullie worden ontvangen in de Birdy’s Bar met een borrelgarnituur. Vervolgens worden jullie opgehaald door de escapehost om één of beide rooms (afhankelijk van het aantal personen) te spelen.

  Jullie gaan na afloop lekker een hapje eten en kunnen zo gezellig jullie ervaringen bespreken. Jullie kunnen een keuze maken uit het Piccolo Menu.

  Piccolo Menu en borrelgarnituur € 22,50 per persoon – Escaperoom €115,- (per room)

  Personeelsuitje

  Ontvangst in de Birdy’s Bar met twee kopjes koffie of thee en appelgebak met slagroom. Vervolgens spelen jullie één of beide escape rooms. Na afloop gezellig napraten onder het genot van een drankje (niet inbegrepen) en een uitgebreid bittergarnituur.
  Koffie, thee en gebak en een uitgebreid borrelgarnituur €12,50 per persoon. Escaperoom €115,- (per room)

  Avondje Escapen

  De avond begint met een heerlijke plate in het restaurant. Vervolgens wordt u uitgenodigd om één of beide escape rooms te spelen. De avond wordt afgesloten in de Birdy’s Bar (drankjes niet inbegrepen)

  De heerlijke plate in het restaurant (Piccolo menu) €17,50 per persoon. Het spelen van de escaperoom €115,- (per room)

  Escape Your Brunch

  Prikkel uw zintuigen tijdens de heerlijke brunch en de hersen krakende escape ervaring. Een perfect uitje voor de zondag ochtend/middag
  Optie 1: Julie worden om 10.15 uur verwacht in de lounge van het Hotel. Hier worden jullie opgehaald door de escapehost en spelen jullie één of beide rooms (afhankelijk aantal personen). Na afloop kunt u alle bevindingen bespreken tijdens de brunch
  Optie 2: Jullie worden om 12.00 uur verwacht in het restaurant voor de brunch en worden om 13.15 uur of 14.45 uur opgehaald door de escapehost om één of beide rooms (afhankelijk aantal personen) te gaan spelen.
  Dit arrangement is alleen mogelijk op zondag.

  ** Uitgebreide Brunch €26,50 per persoon
  ** Het spelen van de escaperoom €115,- (per room)

  Jeugdige Criminelen

  Jeugdige criminelen voor de diamant kraak.
  Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (maximaal 8 kinderen). Vier je verjaardag bij het Van der Valk hotel. Nadat je de escape room hebt gespeeld, sluit je af met een kinderplate in het restaurant incl. 1 consumptie.
  De prijs bedraagt voor 6 t/m 8 kinderen € 19,95 p.p. (begeleiders betalen naar gebruik). Alleen de jeugdescaperoom spelen zonder consumptie € 85,00

  60 MINUTES
  to escape a locked room

  Make it happen
  open everything

  Can you
  escape?

  There is
  no “I” in team